View Single Post
Vechi 08.02.2013, 18:48:41
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
"Am văzut, fraților, pe cineva odată intru aceasta ticăloasa stare, căruia de-i zicea cineva din frați vreun cuvânt, îl scuipa si-i zicea: “Cine esti tu? Nu cunosc decât pe Zosima si pe Macarie”. Apoi a început sa-i defaime si pe acestia si să zică: “nu stiu decât pe Vasile si Grigorie”; iar peste putina vreme si pe acestia a început a-i defaimă zicând: “nu stiu decât numai pe Petru si pe Pavel”. Acestuia I-am zis: “Frate, curând o să te vad că-i defaimi si pe acestia”. Si credeți-mă, peste putina vreme a început să zică: “si cine este Petru si Pavel? Nu sunt nici acestia nimic, afara de Sfânta Treime”, iar ,mai pe urma s-a mândrit si asupra lui Dumnezeu si asa s-a îndrăcit.
Hai ca treaba e buna. Ai inceput sa te folosesti de citate. Usor, usor vom incepe sa avem din ce in ce mai multe lucruri in comun, deja avem doua. Iar cand majoritatea preocuparilor noastre, vor fi comune, abia atunci se va chema ca purtam un dialog. Pana atunci, vom continua sa bolborisim unul o japoneza stalcita, iar celalalt intr-un dialect babiloniain. Dar fara sa ne intelegem intre noi.
Reply With Quote