View Single Post
Vechi 08.02.2013, 20:29:00
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getasotir Vezi mesajul
Multumesc frumos,cu siguranta ma voi ruga in continuare SF PARASCHEVA caci am simtit ca ma ajutat grabnic.Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca in acest forum a fost deschis vreun topic cu minunile SF PARASCHEVA?Imi face mare placere sa citesc si sa ma intaresc in credinta.
Nu stiu daca exista vreun topic cu minunile Sf Parascheva, dar pot sa iti spun ce minune a facut Sf Parascheva cu bunica mea si pe aceasta cale sa dau Slava Lui Dumnezeu pentru minunile pe care le face in viata noastra zicand din toata inima: Minunat este Dumnezeu intru sfintii Sai !

Pe vremea cand traia bunica mea, la un moment dat, spre batranete (desi era inca femeie in putere) a orbit brusc. Maica--mea a dus-o pe la toti doctorii, i-au facut injectii in ochi cu diferite medicamente, au chinuit-o cu toate procedurile medicale cate puteau la acea vreme sa faca doar-doar or reusi sa-i redea vederea, dar prognosticul era rezervat si mamei ii spuneau ca nu se stie daca isi va mai recapata vreodata vederea (ca ei incearca, dar nu se stie daca reusesc si ca sint mici sansele).

Iar maica-mea, disperata sa gaseasca ajutor, a auzit in acea vreme ca sa se roage la Sfanta Parascheva, ca este tamaduitoare de boli si ajuta pe multi sa se insanatoseasca. Asa ca (desi nu era credincioasa), a inceput sa se roage, nu neaparat din crediinta, ci cu speranta, cu nadejdea ca poate-poate Sf Parascheva o va ajuta pe bunica.

Si s-a tot rugat cu disperare, cu dorinta, cu rugaminte, cu smerenie si cu speranta in mila sfintei Parascheva, si, in aproximativ o saptamana, bunica si-a recapatat vederea iar doctorii au concluzionat ca mare minune ca si-a recapatat vederea, ca nu prea erau sanse decat f mici.

De atunci mama mea imi tot aminteste sa ma rog si la Sf Parascheva si sa ii multumesc pentru ca mult a ajutat-o pe bunica mea cu sanatatea si mare minune a facut!

Culmea coincidentei, Dumnezeu a randuit ca eu sa ajung sa prind drag si sa merg la o biserica care are unul din hramuri Sfanta Parascheva si astfel, la fiecare Sf Liturghie, sa ma pot inchina la icoana Sf Parascheva duminica de duminica!

Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui !