Citat:
În prealabil postat de getasotir
Am facut asa cum m-ati sfatuit,m-am rugat mai mult si mai intens,de data aceasta am simtit sa ma rog SFINTEI PARASCHEVA pur si simplu asa am simtit,i-am citit acatistul si am purtat la mana o bratara data la moastele sfintei,sincer va spun ca ma simt mai linistita si mai cu speranta,cand a venit sotul meu acasa aseara parca nu mai era suparat deloc,mi-a vorbit asa de frumos si de dulce cum demult nu a mai facuto,,,,,,dar acum 1 an iar treceam prin certuri mari cu el,,,,si la fel m-am gandit sa ma rog SF PARASCHEVA sa ne impace el fiind foarte egoist si sa nu faca primul pas.....si va spun sincer cand a venit seara m-a luat in brate,si-a cerut iertare si am ramas mirata de aceasta reactie........ori m-am rugat din suflet,ori SF PARASCHEVA este grabnic ajutatoare.
|
Nu o lasa pe Sfanta Parascheva singura sa va ajute mai mult decat ajuti tu!!! Fi si tu impreuna-lucratoare cu Dumnezeu si cu Sf Parascheva la mantuirea familiei tale, a ta si a sotului tau!
Daca Sf Parascheva cu rugaciunile ei a ajutat ca sotul tau, barbat fiind, sa lase deoparte orice mandrie (eventual ranita sau dezamagire de atitudinea ta) si sa vina sa iti vorbeasca frumos, sa te ia in brate, si sa incununeze blandetea si bunatatea cu marea smerenie de a-si cere iertare, atunci fa si tu (nu numai) asemenea, ci chiar intoarce impatrit, precum Zaheu Vamesul (care asa s-a mantuit!) si smereste-te si cere-ti iertare si arata-i bunatatea si dragostea ta de patru oi mai mult decat a facut-o el!