View Single Post
Vechi 20.11.2007, 14:00:15
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Dumnezeu iubeste adevarul , acest lucru le-am spus si celor care ne-au facut mult rau .
Dumnezeu imi da puterea si curajul de a-i infrunta pe toti coruptii din cazul nostru .
De ce sa imi fie frica sa dezvalui ilegalitatile tutoror celor implicati in cazul nostru ?
De ce au dorit oamenii legii sa imi distruga familia pentru a le apara interesele infractorilor si mincinosilor ?
Ce le-am facut eu si familia mea ,ca sa fim pedepsiti asa de rau ?
Noi suntem oameni decenti ,care muncesc cinstit pentru a castiga o paine , nu furam sau sa dam in cap pentru a obtine bani ,asa cum au facut tot timpul cei trei infractori ,care ne-au batut pe toata familia .
Din sursele mele de informatii am aflat ca cei mari de la Politia Petrosani sunt suparati pe mine .
Ei spun ca am lovit in Politia Petrosani , nu in politistii care nu si-au facut treaba cum trebuie, in seara aceea de groaza si in cei care nu au cercetat cum trebuie acest caz .
In spatele acestui dosar este uun om mare si din politie , nu numai din justitie .
lui, asta am spus-o mereu si o spun un continuare .'Colonelul si procurorul' din povestea noastra exista si asta se vede si acum , din cele ce ni se mai intampla .
Agentul Ionescu Adrian ,agentul de politie care a 'cercetat plangerea noastra impotriva martorilor mincinosi mi-a vorbit in felul urmator intr-o zi ;
'Mihalcea Catalina -D-le agent Ionescu ,cum puteti spune ca fratii Geonea sunt nevinovati , pt ceea ce ne-au facut ?
Ag.Ionescu Adrian - Eu nu discut cu dvs !
Mihalcea Catalina - De ce domnule agent Ionescu ?
Ag.Ionescu Adrian - Discut doar cu avocatul dvs !
Avocatul familiei - Buna ziua d-le .
Ag.Ionescu Adrian - Buna ziua .
Avocatul familiei - Dorim sa stim ce s-a intamplat cu cererea de probatiune pe care am depusa la Politie in data de 12-04-2007?
Ag.Ionescu Adrian- Cererea a fost clasata .
Avocatul familiei - De ce a fost clasata ?
Ag ,Ionescu Adrian - Pentru ca asa a vrut seful meu ,Mincu ! '

Arata aceasta discutie a mea, a avocatului familiei mele cu ag. Ionescu Adrian , ca in spatele acestui dosar este cineva mare din Politia Petrosani sau din alta parte ?
Am scris multe mesaje pe forumu Directiei Generale Anticoruptie , dar ce credeti ca s-a deranjat cineva sa cerceteze sau sa verifice ceea ce afirm eu de atata amar de timp ?
Sotul meu a inmanat personal unui ofiter al DGA dovezi si inregistrari audio ,care demonstreaza ca familia mea nu minte cu absolut nimic in privinta nimanui .
Aceste dovezi au fost trimise de DGA Bucuresti in teritoriu , unde acestea au fost tratate cu dezinteres de cei mari de la DGA HD .
Intr-o zi m-am trezit la usa cu un ofiter ,care avea un mana un plic mare .
Acest ofiter de 1,90 m ,poate chiar si mai inalt si de vreo 100 kg , poate si mai mult , cu un aer superior mi s-a prezentat foarte rapid , in asa fel incat nu am inteles decat ca se numea Tirea si mi-a spus ca a venit sa imi inmaneze acele probe pe care sotul meu le-a inmanat personal acelui ofiter DGA din Bucuresti ,spunandu-mi ca nu s-a constatat din cercetarile efectuate de ofiteri DGA HD ca politistii acuzati de noi au savarsit fapte de coruptie .
Eu i-am zis in fata , ca ceea ce imi spune dansul nu este adevarat , ca politistii care au cercetat acest caz ,au masluit dosarul nostru in favoarea infractorilor si asta arata si inregistrarile audio si documentele trimise de noi DGA.
Dl Tirea vazand curajul meu de a-i spune in fata ca dosarul nostru a fost masluit , l-a apucat transpiratiile si mi-a cerut imediat sa semnez un document .
Eu ,nu prea mai vad bine de atatea lacrimi varsate si nu vedeam ce scrie in acel document .
Dansul mi-a spus ca in acel document scrie ca imi sunt returnate documentelesi inregistrarile audio , deoarece in urma cercetarilor efectuate de ofiterii DGA HD , politistii acuzati de noi au fost gasiti nevinovati .
Ce gluma buna , adica noi, familia Mihalcea indrazneam sa facem niste afirmatii gratuite ,fara a avea dovezi !
Tare prosti suntem considerari noi ,oamenii simpli !
I-am zis ca nu semnez nimic , pana nu discut cu avocatul meu ,Ana Suciu Mocanu ,Ddr Lector universitar - Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
Am sunat-o imediat pe d-na avocat si i-am adus la cunostinta ce mi se intampla .
D-na avocat mi-a cerut sa il dau la telefon pe dl Tirea , lucru pe care l-am si facut .
D-na avocat i-a adresat acestui ofire Tirea cateva intrebari , la care dl Tirea a ocolit sa ii raspunda, dupa care d-na avocat mi-a zis sa scriu pe acel document ca refuz sa primesc acele documente ,deoarece nu exista nici o motivare scrisa , in care sa scrie ,de ce ne sunt inapoiate dovezile nevinovatiei noastre .
Am facut ce m-a sfatuit avocatul nostru si acest ofiter a plecat nervos si transpirat, pt ca nu i-a iesit lucruurile asa cum si-ar fi dorit dansul si cei care l-au trimis .
Asa mi-a spus dl Tirea ca dansul a fost trimis sa imi aduca acele documente si ca nu stie ce contine aceste probe .
Doamne , cum pot sa ne prosteasca in fata!
Adica , dansul a venit la usa noastra in calitate de curier ?!
Curier ,un ofiter de politie ?!
A vrut sa ma cunoasca personal , sa vada ce fel de om sunt .
Eu am curajul sa le spun in fata orcarei persoane , cu o functie mult mai mare decat a acestui ofiter , CA DOSARUL NOSTRU A FOST MASLUIT SI CA ESTE PLIN DE FAPTE ILEGALE SAVARSITE DE OAMENI LEGII din politie si din justitie .
In urma unui articol trimis de mine ziarului Gazeta Vaii Jiului , m-am trezit la usa cu un politist ,care mi-a cerut sa ma imbrac repede si sa merg cu dansul la Politia Petrosani ,pt ca sunt asteptata acolo de niste ofteri de politie de la Inspectoratul General al Politiei Romane .
Eu ma simteam tare rau , in acel moment , capul ma durea , in locul unde am fost lovita cu bata de acel infractor si aratam rau de tot .
I-am zis acestui ofiter de politie ca ma simt tare rau si ca as fi dorit sa fiu anuntata din timp ,nu sa fiu luata asa pe sus si dusa la politie .
Dl politist m-a intreabat de ce boli sufar .
Of doamne !
Vroia sa vada daca am probleme psihice .
El nu avea de unde sa stie ca eu ma documentez de foarte multi ani in domeniul medicinei naturiste ,alopate si ca studiez psihologia umana .
Asa rau cum ma simteam , m-am uitat la el si i-am zis ;' Stati linistit ca sunt perfect sanatoasa din punct de vedere psihic , nu sunt nebuna .
Ma simt rau ,datorita infractorilor care m-au batut pe mine si pe familia mea si datorita bolilor cronice de care sufar de multi ani .Sufar de un sindrom Raynauld si de poliartrita reumatoida . '
S-a uita lung la mine si atunci mi-a cerut nr de telefon al meu , pt a il da unui ofiter de la IGP , care imi va adresa niste intrebari .
Dupa ce a plecat am luat legatura cu cineva cunoscut mie si m-am informat daca la Politia Petrosani este intradevar vreun ofiter de politie de la IGP .
Aceasta persoana mi-a confirmat ca este la Politia Petrsani ofiteri de la IGP Bucuresti .
Cand am constatat ca nu este o cursa a politistilor din Petrsani am inceput sa ma imbrac repede si sa ma duc la Politie ,pt a le spune si celor mari de IGP ce fac politistii de la Politia Petrosani , chiar in fata lor ,ca nu creada ca mint cu ceva .
Nu a durat mai mult de 15 min si telefonul meu a si inceput sa sune .
Persoana care m-a sunat s-a prezentat atat de repede incat nici nu am inteles cum se numeste .
Aceasta persoana m-a intrebat daca eu am scris acel articol la ziar .Eu i-am confirmat ca da si apoi mai m-a intrebat anumite lucruri despre cum isi face datoria Politia din Petrosani .
I-am spus doar cateva lucruri ,mai importante, nu i-am dat prea multe informatii .
Dupa discutia aceasta cu acest ofiter de la IGP , am verificat lista de apeluri din telefonul meu mobil , sa vad dupa ce nrde tele fon am fost sunata .
Nr de telefon de pe care am fost sunata apartine unui telefon fix din loc. Petrosani .
Nu exista acest nr de tefefon , in cartea de telefon , pt ca nr ii dat la secret .
La momentul potrivit o sa va dau informatii si de unde am fost sunata .
Dar ,oare acest ofiter de politie de la IGP nu poseda un telefon de serviciu ?
Trebuia sa ma sune de pe un telefon fix ,local ?
Eu nu cred ca am vorbit cu vreun ofiter de la IGP , ci cu un poltist de la Politia Petrosani , care vroia sa vada daca eu informez presa si pe cei mari de la politia romana despre cum isi face datoria politia in acest oras .
Eu i-am spus acelui ofiter , care a pretins ca este ofiter de la IGP , ca mie nu imi este frica sa spun presei si celor mari ai politiei romane ce fac politistii din Petrosani ,ilegal .
Ce m-a uimit pe mine foarte mult a fost aceasta fraza spusa de asa zisul ofiter de la IGP . ' De ce d-na sa va fie frica sa spuneti adevarul ,ca doar suntem in democratie !'
Un ofiter de la IGP , nu cred ca ar fi vorbit asa cu o femeie , ci mai degraba unii politisti din Petrosani ar vorbi cu o femeie.
Ce aveti de spus ,romani , de ceea ce ni se intampla ?

Reply With Quote