View Single Post
Vechi 09.02.2013, 13:03:19
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
V-aș ruga numai să aveți grijă că adevărata îmbisericire a omului se face prin harul lui Dumnezeu și prin convertirea duhului. Nu există și nu poate exista îmbisericire adevărată fără convertire; de aceea la atâtea sfaturi pe care le primim de la dumneata, ar fi bine să primiți și sfatul meu de a vă concentra pe hrisitificarea reală mai mult decât pe hristificările imaginare. Pentru că până la urmă nu reușiți să faceți mai mult decât propagandiștii "catolici", adică nu mai mult decât o propagandă care sfârșește prin a fi clericalistă. Specifică propagandei clericaliste, "episcopocentrice" cum accentua un pseudo-catolic pe aici, este respectarea cuvântului lui Hristos până la porunca "și învățați-i să păzească toate câte v-am poruncit Eu!".
Multumesc. Am luat aminte la sfatul dvs. pe care il consider pertinet si binevenit.
Doresc sa precizez ca postarile mele nu au pretentia de sfaturi (mai ales personale)... Sunt de parere ca nu sunt in masura sa dau sfaturi.

Doamne ajuta.
P.S. Chiar daca nu ati precizat explicit... consider ca eu sunt cel vizat.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";

Last edited by Eugen7; 09.02.2013 at 13:08:16.
Reply With Quote