Citat:
În prealabil postat de getasotir
Imi pare rau dar eu nu sunt patricia2006.Pur si simplu ma lupt cu incercari de la diavol pentru ca eu asa le consider si incerc sa gasesc o alinare,un sfat un gand bun de la voi.Te rog frumos sa iti masori cuvintele pentru ca eu nu sunt bolnava psihic,cum poti spune asa ceva?
|
Sa le luam pe rand.
I. Sunteti patricia2006.
1. Nu este o singura persoana care crede asta;
2. Aveti acelasi stil;
3. Aveti acelasi probleme existentiale: nu ma pot ruga, la cine sa ma rog, am probleme cu sotul, Maica Domnului-Sf Nectarie, Sf Parascheva...;
4. Va contraziceti in postari (L-am descoperit pe Dumnezeu, nu ma pot ruga, sunt implinita, am probleme, mi-e bine, mi-e rau);
5. Initiati muuuulte topicuri. Si e doar inceputul;
6. Patricia2006a luat o pauza ca poate uita lumea, dar s-a intors.
II. Sfatul pentru indreptarea duhovniceasca se cauta la biserica si la duhovnic. Dupa cum bine se poate observa, aici pe forum, nu toata lumea este teolog, dar toti isi dau cu parerea (si nu ma exclud pe mine si nu spun ca am dreptate in tot ce zic).
III.La cei care au nevoie de ajutor specializat de natura psihologica-psihiatrica, cam care credeti ca este procentajul de acceptare al problemei? Faptul ca va contraziceti (daca nu sunteti troll si atunci explicatia este alta) in postari si starile se schimba frecvent, nu vi se pare ca ar reprezenta semnele unei probleme?