View Single Post
Vechi 09.02.2013, 16:54:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
nu poți despărți nașterea unei ființe de dezvoltarea ei ulterioară?
Nu pentru ca asa lucreaza mintea oricui care gandeste si nu accepta tot ce ii spune cineva. Daca asta e un fapt atunci nu exista nici o fiinta care nu s-a nascut din alta fiinta.
De ce nu le spun elevilor asa : Evolutia este cea mai buna explicatie stiintifica pe care o avem in acest moment bazandu-ne pe ceea ce cunoastem. Cred ca teologul ala catolic impingea lucrurile spre acolo.
De ce nu li se spune elevilor care sunt limitele stiintei si ii lasa sa umble aiurea pe internet spunandu-le celorlalti ca nu e nimic in afara stiintei ca asa au invatat ei la scoala. Aproape fiecare ateu vine si zice : Stai sa-ti zic eu ce-i stiinta de parca i-a lasat-o maica-sa mostenire. Nici ei nu stiu ca stiinta naturalista e o conventie pe care o facem sa putem studia naturalul si ca daca Mihnea discuta cu Catalin despre Dumnezeu tot stiinta fac, ( la nivelul lor de clasa a 2 a ) ca nu detine nimeni monopolul asupra notiunii de stiinta.
De ce arunca "teoreme" din astea prostesti ? Toata viata vine din viata ( in afara de prima viata care stim noi ca nu vine din viata dar nu vrem sa spunem lucrul asta ca parem prosti )
Reply With Quote