View Single Post
Vechi 09.02.2013, 17:56:20
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
19. CRIMELE ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII (am lăsat-o ultima, poate e cea mai gravă)

Erezia romano-catolică a promovat și susținut, nu doar câțiva ani ca și comuniștii, ci sute de ani, mai precis peste 500 de ani, crimele împotriva umanității prin blestemata INCHIZIȚIE și blestematele CRUCIADE, unde au ucis sute de milioane de oameni în total de-a lungul anilor. Putem vorbi de HOLOCAUSTUL ROMANO-CATOLIC. Au ucis în numele lui Hristos. Hai că comuniștii nu au avut nimic cu Hristos, dar mă întreb, cât de întuncat la minte să fi ca să ucizi un om în numele lui Hristos? Când Hristos ne îndeamnă să ne iubim până și dușmanii, să întoarcem și celalt obraz, să dăm cu pâine în cine dă cu pietre... Cele mai multe crime din din istoria omenirii, au fost săvârșite de romano-catolicism. Cum să ții așa ceva sub tăcere? Trebuie spus în gura mare, tuturor! De pe acoperișul casei. Trebuie evitat să facem parte din așa ceva, trebuie spus pe față. OH !... Cuvintele sunt de prisos. Îmi vine să plâng... de milă, de ciudă că nu își revin din nebunia în care se află, si să plâng pentru cei uciși, să plâng ore în șir...

ANATEMA și ereziei acesteia...
Cred că locul acestei erezii, așa cum a fost identificată de domnul Daniel_Ortodox, ar putea fi discutată aici, deși aspecte care vizează problema au fost aduse și la threadul despre Inchiziție, sau la cel despre prigonirea Ortodoxiei și a ortodocșilor de către papistășie. Cele pe care le reclamă domnul Daniel ar intra mai curând în această gândire papistășească despre imperiul bisericesc catolic și despre acea "împărăție a lui Dumnezeu mult mai proprie decât ne-am gândit", după cum ne spunea domnul Mihnea în prima postare a acestui thread; dar s-a vorbit și la threadul despre Inchiziție. Am ales să răspândesc unele dintre doleanțele domnului Daniel și pe alte threaduri în scopul de a mai descărca acel thread despre ereziile romano-catolice pe care l-a deschis. Poate ne va argumenta mai mult domnul Daniel aici, sau poate alții o vor face ...
Reply With Quote