View Single Post
Vechi 09.02.2013, 18:16:35
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Celestial aka Theodor-de-Mopsuestia, eu nu am nici o contestare pentru sistemul clerical, al episcopilor și preoților, doar pentru evanghelia minimalizată și contrafăcută, de tarabă, pe care de multe ori o propovăduiesc, unii din mai multă sa mai puțină pregătire sau inițiere, alții pur și simplu pentru că urmăresc alte scopuri, materiale, etc. Deci nu despre ierarhia bisericească în principiu era vorba, ci despre idolatrizarea acesteia.

Pe de altă parte, ai mai vorbit despre acea ierarhie, despre acel empireu imaginar din mintea dumitale, dar la astea am răspuns la threadurile despre Primatul papal și despre Bazele mincinoase ale papismului, unde am încercat să demonstrez, chiar dacă nu am făcut referire directă la empireul dumitale imaginar, că nu stau lucrurile chiar așa cum spun așa zișii catolici referitor la empireul și la monarhia absloută a papalității romane în materie de credință și morală (precum și în alte chestiuni dealtfel). Deci dacă ai ceva de spus, de contraargumentat împotriva a ceea ce am argumentat eu (sau cel puțin așa cred că am făcut), te rog fă-o acolo; mi-am manifestat foarte clar deschiderea și că în general retractez atunci când sunt convins că sunt în eroare și că adevărul este în altă parte.
Reply With Quote