Revin acum la topic.
Am observat pe alte topicuri, ca se repeta unele clisee, lucru, care m-a facut sa citesc despre manipulare. Ceea ce am gasit, printre altele materialul postat, este mult mai mult decat imi imaginasem. Deci nu este o simpla agasare a celui, cu care nu esti de acord, ci este o tehnica pentru dominarea cu buna stiinta a celuilalt, cu care se ajunga la dominarea maselor. Acest din urma lucru il vedem practicandu-se, fie in plan politic, fie in plan social.
De aceea, rugamintea mea este, sa nu va mai identificati cu tema acestui topic. Chiar daca unii useri au fost imboldul pentru a cerceta acest subiect, totusi nu despre ei doresc sa vorbesc, ci despre manipularea, care e folosita impotriva noastra a tuturor.
Tocmai in acest sens am pomenit de acel interviu din anii 2000 al lui Miron Cozma. A fost un interviu de cca 30 minute, in care se lauda cu faptul, ca exceleaza in tehnica de manipulare a maselor. Cu siguranta exista in arhiva televiziunilor, deci ar trebui sa il gasim pe net.
Cu siguranta nu este singurul exemplu.
Oare nu va sperie, sau cel putin, nu va pune pe ganduri, ca exista asemenea oameni specializati in a manipula masele?
Oare cate din evenimentele din lume nu sunt decat efectul acestei manipulari?
Last edited by Miha-anca; 10.02.2013 at 18:45:37.
|