View Single Post
Vechi 10.02.2013, 23:36:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tu mai exact.
Deschizi un topic chipurile informativ despre manipulare ca pe urma cu el sa ataci pe altii cu "manipularea" cand nu ai nimic inteligent de spus pe alt topice (stii tu care).

Acum vii cu stiri stupide, facute pentru manipularea prostimii si le prezinti ca si cand ar fi cine stie ce subiect in baza caruia ai astepta cine stie ce discutii savante.

Lasa politica de Romania facuta de la mii de km distanta, daca vrei sa ai o perspectiva obiectiva, vino si traieste aici dintr-un salariu sau pensie de Romania, pe urma ai sa judeci lucrurile altfel, probabil n-ai sa-l mai vezi pe Miron Cozma ca cine stie ce personaj care merita chiar si macar o propozitie de atentie.
Cred ca incerci sa te bagi cam mult in viata mea si nu iti permit.
Am spus ca doresc sa discut aceasta tema, caci manipularea are mai multe fatete.
Nu esti obligat, AlinB, daca tematica nu iti spune nimic, sa participi la discutie. Mai sunt mii de topicuri , unde iti poti aduce contributia.
Aici se discuta despre manipulare. Nu se discuta despre tine, nici despre mine, ci despre un fenomen tot mai raspandit: manipularea.
Nu as fi deschis un topic special, daca nu era o tema interesanta, prin efectul ei asupra tuturor, si a ta, si a mea.
In rest, eu sunt cu sufletul mai in tara decat multi, care viseaza strainatatea, in Romania fiind.
Cat despre Cozma, nu discut despre el ca persoana, ci despre calitatile lui de manipulator; deci sunt pe subiect.
Reply With Quote