View Single Post
Vechi 10.02.2013, 23:38:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Revenind la topic, iata ca am gasit o transcriere a interviului despre care vorbeam mai inainte:

"În luna august 1998 Miron Cozma și-a făcut publice intențiile într-un interviu difuzat de TVR1 în care arăta: „minerii au fost într-adevăr manipulați! Acum pot să spun, că sunt… nu vreau să spun maestru dar știu să conduc masele, dar mult am învățat și… am citit foarte mult despre știința care se numește posologia de mase nu psihologia de mase că psihologia e altceva, dar posologia de masă e arta conducerii maselor și cunosc foarte multe despre modul în care masele trebuiesc conduse! Nu am efectiv de gând la ora aceasta să mă mai mulțumesc cu ceea ce este aici în Valea Jiului! Într-adevăr și Valea are nevoie de mine, e clar că Valea va fi… Valea Jiului va fi într-adevăr prima urgență! Da, nu vreau să mă opresc aici pentru că altfel, cum spuneam m-aș simți biruit… învins!”.

Exercitarea drepturilor și libertăților fundamentale cuprinse în Constituție în interes personal, prin manipularea a mari mase de oameni, reprezintă un pericol deosebit la adresa chiar a instituțiilor democratice ale Statului român.

Last edited by Miha-anca; 10.02.2013 at 23:49:49.
Reply With Quote