View Single Post
Vechi 11.02.2013, 06:29:19
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Doamne ajută.

Perfect. Deși contrar a ceea ce am citit, că au afirmat episcopii apostați eretici ai romei, menționați, și ereticul Toma D'Aquino, cu! proveniența de la Duhul Sfânt, ceea ce spuneți, e foarte bine, Preasfânta nu are proveniență de la Duhul Sfânt directă, ca și Hristos Dumnezeu, iar afirmația ta, surioară eretică, e foarte bună, descalifică jumate din erezia imaculata concepție. Ce facem cu cealaltă jumătate de erezie, cum că ea nu are păcatul strămoșesc și nici un fel de păcat, niciodată în viața ei? Întrebare retorică, răspunsul îl știu, dar vreau să văd, ce susțineți că spune erezia romano-catolică în apărarea ereziei sale.
Bucurii.
Pentru jumatatea neadevarata ar fi firesc sa va cereti scuze, pentru ca propagati neadevaruri; si nu scuze fata de mine, ci fata de ortodocsii pe care ii induceti in eroare. Pentru jumatatea adevarata va invit sa cititi despre cum a luat nastere dogma Neprihanitei Zamisliri.La acuzele dumneavoastra va raspund asa cum apostolii Petru si Ioan au raspuns in fata sinedriului: este normal sa ascult de DUmnezeu sau de oameni? Dogma Neprihanitei Zamisliri a fost intemeiata pe revelatiile pe care Dumnezeu le-a facut unei calugarite si unei fetite; o data cu aceste revelatii si au aparut si lucruri miraculoase: orbii au inceput sa vada, ologii sa mearga... ca in vremea apostolilor. Nu voi contesta eu minunile dumnezeiesti. Cred ca normal ar fi sa le cercetati dumneavoastra, cu multa atentie, inainte de a da verdictul de erezie.

Last edited by nutucutu; 11.02.2013 at 06:56:27.
Reply With Quote