Subiect: patima betie
View Single Post
Vechi 11.02.2013, 07:36:15
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Nu stiu daca ai fi trecut prin ce au trecut fratii mei si in definitv eu ai mai spune asta. Si mai ales ca nu este vorba doar depre betie. Ceea ce se intampla la nivelul psihicului unui om, de este marcat toata viata, si ii afecteaza relatiile cu cei din jur nu se compara. Eu ma duc la biserica, ma rog pentru toata lumea, dar atata timp cat tatal meu e ... necredincios, e cu cel rau mai degraba. ce pot face eu? Din contra tind sa cred ca o mare parte din suferinta mea e si din cauza asta. Chiar cred ca, copiii pot plati pentru greselile parintilor. Si nu e corect! Cred ca si de aceea personalitatea lui e... cum e, si nu a realizat nimic in viata pentru ca e foarte pacatos. Eu sincer am momente in care vreau sa plec... cat vad cu ochii, nu sa investesc in cineva de la care nu am primit niciodata un sfat bun. Un psihiatru i-ar fi de ajutor, dar cum nu poti sa obligi pe nimeni sa mearga, o lasi asa. Pe mine ma deranjeza ca am inceput sa fiu foarte nervoasa si intoleranta. Este o cauza pierduta. Unii oameni beau dar sunt pasnici, merg la biserica, sunt altfel...se mai poate face ceva cu ei.
S-ar putea ca necazurile tale sa ia sfarsit in momentul cand o sa cunosti un barbat si o sa te muti la casa ta. Chiar daca o sa apara altele, tot nu va fi la fel de rau. Cu siguranta instinctiv te vei feri de un barbat betiv, sau nu-l vei tolera langa tine daca va deveni sau vei descoperi asta mai tarziu. Totusi ar fi bine sa nu te pripesti, sa te grabesti la maritat, pt ca f multe casnicii/concubinaje facute in pripa si nu tocmai potrivite au drept cauza tocmai graba unora de a scapa de acasa.
Eu iti doresc mult succes, rabdare si incredere ca totul se va sfarsi si va incepe pt tine o noua viata mai buna. Doamne ajuta!
Reply With Quote