Citat:
În prealabil postat de leonte
Unde-i citatul frate? Poliloghia asta a ta se numeste sursa autentica? Da-mi frate, carte editie autor gilimele! Iar daca nu te intereseaza sa-mi aduci la cunostinta greseala mea, nu te mai baga in vorba aiurea. Nu uita ca l-ai facut protestant si pe sf. Siluan, mai de mult, in dorinta ta oarba de a-mi da peste nas!
|
Este gresit ce zici tu. Adevarul nu sta in "citate" si reproduceri identice de citate.
Daca ai citit Scriptura, asa cum te lauzi, cu siguranta ca ai putea pricepe sensul afirmatiilor, precum si argumentarea Scripturistica a lor.
"carte editie autor gilimele!"? Vezi tu, daca Hristos ar fi in fata ta, la fel i-ai cere? Carte, autor, editie, ghilimele?
Chiar nu esti capabil sa porti un discurs logic, pe "sensuri" ale Scripturii, si nu pe "citate" al Scripturii? Daca nu citezi la tot pasul asta inseamna ca nu cunosti Scriptura?
Vezi tu, Sf. Ioan Gura de Aur spune ca este ceva mai mare decat Scriptura: mai mare decat Scriptura este descoperirea dumnezeiasca.
Si atunci ce te faci, ca nu este scrisa in Scriptura.
Si inca o intrebare: daca pe tine te cheamna leontie, si nu scrie in Scriptura asta, pot sa interpretez eu ca tu de fapt nu existi?