View Single Post
Vechi 12.02.2013, 12:58:42
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De ce nu?
Se pare ca stii domeniul, am cerut pentru inceput doar o prezentare sistematica, o enuntare daca vrei, a punctelor cheie, comune cu evolutionismul, puncte care eventual ulterior se pot detalia in discutii separate.

Trimiteri vagi nu sunt un raspuns, e ca si cand m-ai intreba care sunt notiunile de baza ale electricitatii si eu te-as trimite sa citesti un intreg dictionar de fizica.
Singura persoana de pe forum care a adus cateva arguemnte de discutat a fost un baptist, Ciprian, cu care am discutat incepand de aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...+teist&page=43
De cand sunt pe forum Eugen nu a dat prea multe argumente stiintifice, doar cate ceva legat de evolutionismul teist si cateva liste. Si repetitia frazei folosita si de atei cu predilectie, cand e o discutie despre argumentele evolutioniste principalul argument dat e ca Intelligent design sau creationismul teist nu e stiinta. Eugen a dat si o lista de lucrari in favoarea evolutionismului teist, dintre care unele scriau doar impotriva evolutionismului si evolutionismului teist, liste poti face si tu daca vrei.
Reply With Quote