Bine v-am regasit!
Inca n-ati incheiat subiectul despre "minunile" din Arad?
Parintele Arsenie Boca, daca ar fi trait, din doua cuvinte i-ar fi lecuit pe toti cei care se lasa inselati. I-am citit viata, a fost un crestin autentic si un preot cu har deosebit.
Vi s-a parut ca fac prea multa galagie? Si daca am dreptate? Ce ar fi spus Pr. Cleopa de exemplu? Sau Pr. Ilarion Argatu? Si multi, multi alti traitori in duh. Oameni care s-au luptat toata viata lor cu diavolul, care au facut moliftele Sf. Vasile, care l-au auzit urland din gura celor posedati. Unul dintre acestia ar fi avut mai multa autoritate, ar fi avut dreptul sa spuna lucrurilor pe nume.
In fine, fiecare sa creada ce vrea. Descoperirea prin traire, prin experimentare este autentica. Depinde de fiecare dintre noi cat discernamant are, cat este de dispus sa cerceteze.
Celor "impatimiti" , partizanilor sectei din Arad le recomand doua carti in care se explica destul de clar fenomenul:
Dionisios Farasiotis- "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" (cititi cu atentie descrierea personajului Babaji, seamana izbitor cu "domnul" din Arad)
Parintele Rodion- "Oameni si demoni"
Lectura placuta!
Ar fi o idee buna sa se incheie odata pentru totdeauna tema aceasta.
Multumesc.
|