View Single Post
Vechi 20.11.2007, 22:34:21
pacatoasa's Avatar
pacatoasa pacatoasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2007
Religia: Ortodox
Implicit

[u]
Draga ANNNA, mea iti multumesc ca mi ai raspuns...este minunat ca te ai intors pe drumul cel bun, iar faptul ca mi ai acordat mie atata timp este iarasi un lucru bun pe care l ai facut...
Vreau sa ti spun multe lucruri nici nu stiu cu ce sa incep ca sa fiu clara ca tu sa ma intelegi cu usurinta...
Ti am mai scris o data insa am apasat din greseal pe delete ...ca un facut parca...si uite ma iar, in fata calculatorului incercand sa ti "vorbesc"...sa stii ca nu prea le am cu evocarea nu ma prea pricep...insa sa stii ca m am straduit.
Deci, cum am spus pe forum mi am ghicit la 17 ani acum am 25 la acesta fata care mi a spus ca o sa fiu o desfranata, ca am o soarta cruda nu o sa ma copii o sa mor de cancer de tanara ca o sa ma marit la 24 de ani, dar ca o sa fiu maritata doar patru ani....la sfarsit mi a spus ca daca vreau sa ma ajute sa vin cu o suma mare de bani si cu ceva, dar nu mi amintesc ce ...pt ca eram atat de speriata de ce mi a spus si la iesire in hol am zarit intr o camera tot felul de lucruri ciudate si niste papusi cu ace...
In fine am plecat de acolo speriata am ajuns acasa si m am rugat la Maica Domnului sa ma ajute sa nu lase sa mi se intample asa ceva...si am uitat apoi cu totul...de ce mi a spus ghicitoarea...mi am adus aminte acum 6 luni atunci cand am facut un chist ovarian pe care l am operat si am ramas fara un ovar, iar pana acum nu am ramas insarcinata...si am dureri pelvine...si mi e frica...
M a uimit usurinta ncu care mi a spus vrajitoare aceste lucruri...si sper sa ma fi mintit doar ca sa mi ia bani ...Tu de ce crezi poate sa ma fii mintit pt bani?

Asa sa ti spun ce am facut dupa operatia de chist tot ma gandeam ca e cancer si ca biopsia e gresita...sau ca o sa mi apara ceva rau ca ma doare,...si am luat o pe calea bisericii...mi era rusine sa ma spovedesc...am plecat la manastirea Dervent cu gandul de a ma spovedi...am stat de vb cu parintele staret de acolo i am spus necazul si i am spus ca vreau sa ma spovedesc...dumnealui mi a spus ca nu are timp pt ca pleca undeva, si mi a spus sa ma rog la Dumnezeu sa mi de a zile pentru a mi ispasi pacatele...si sa nu mai plang ca sa nu se implineasca prorocirea vrajitoarei...am plecat de acolo tot cu inima stransa , nici nu ma spovedisem puteam sa o fac la alt parinte insa mi era rusine ..
Tot de acolo aflasem ca parintele Arsenie Papacioc nu mai primeste oameni pt ca e fff batran si slabit...si asa am ajuns sa plec in Moldova la manastirea Petru Voda cu speranta ca parintele Iustin Parvu o sa ma ajute...Pacatoasa de mine a ajums acolo a stat la rand...a intrat in camaruta parintelui si a inceput sa planga si sa zica doar atat parinte am pacate grele nespovedite...dumnealui mi a spus dute la unul din parintii astia care ti am scris aici si spovedeste te, eu am dat sa spun parinte vreau sa va intreb ceva...insa el cu o voce ferma mi a spus nu ma intreba pe mine nimic spovedeste te si intreaba l pe pãrinte si iti va spune ce ti as spune si eu...ma binecuvantat si am iesit intr un minut, iar alti oameni stateau cel putin 10 min...am suferit mult...mi am spus vai cat de pacatoasa sunt nu a vrut parintele sa ma asculte...
Am plecat cu biletelul sa caut parintii la care trebuia sa ma spovedesc...unul era ocupat , iar celalalt ma amanat cam 2 zile...eu insa nu am mai insistat pt ca mi era frica rusine sa ma spovedesc...am plecat plangand de acolo cu inima grea, parca mai impovarata...si m am dus la manastirea Piatra Neamt si am cautat un parinte liber care sa vrea sa ma spovedeascs...am gasit un parinte si mi am spovedit pacatele...AM IESIT CA UN FULG...M AM SIMTIT MINUNAT...
M am intors acasa si nu mai stiu de unde am aflat ca parintele Arsenie Papacioc mai primeste...m am dus cu binecuvantare de la duhovnicul meu pe care mi l facusem cand am venit din Moldova...ma gandeam ca nu o sa reusesc sa intru mi era frica oarecum nu stiu sa ti explic mi era rusine din cauza pacatelor...insa cand am ajuns la manastire am asteptat doar o ora si am intrat,,,parintele a fost atat de bland cu mine m a ascultat i am spus ca mi e frica ca o sa se adevereasca din cauza pacatelor mele, iar el mi a spus de spovedanie ca pt asta trebuie sa te spovedesti...Mi a spus ca nu o sa fie asa si ca chiar daca ar fi asa nu conteaza cand mori ci cum te gaseste moartea,dar ca nu o sa fie...eu am incrdere in ce spune parintele, insa ma gandesc ca poate din mila pt mine mi a spus...
Astept sa mi scri mi e teama ca nu o sa mai urmaresti subiectul si ca nu o sa gasesti mesajul...
Reply With Quote