13.02.2013, 16:11:53
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Cred ca v-ati dat d-voastra raspunsul, acuma, recent:
Citat:
În prealabil postat de getasotir
Am inceput sa caut semne minunate si minuni.Iarasi am gresit si acum imi dau seama.Sfantul Nectarie mi-a fost alaturi mereu si permanent de 7 ani de cand il cunosc,mi-a facut atata bine pe care il credeam imposibil.Imi pare rau si regret enorm ca am gresit,ma rog din suflet ca Sfantul sa ma ierte si sa mai imi dea o sansa,diavolul vede ca e cel mai apropiat Sfant al sufletului meu si doreste din adins sa ma indeparteze de el,dar nu va fi asa.Sfinte Nectarie iti multumesc ca mi-ai deschis ochi inca odata chiar acum cand asteptam un raspuns concret,mi-am dat seama ca tu esti cel mai bun si cel mai grabnic ajutator si ascultator al meu.ITI CER CU UMILINTA SA MA IERTI,si sa fie totul asa cum a fost pana acum ,tu sti la ce ma refer.IARTA-MA SFINTE TE IMPLOR!
|
Citat:
Nu stiu ce sa fac.Sa ma rog Maicii Domnului sau Sf Nectarie?Nu ma pot ruga amandorura,nu stiu cum sa procedez,ma tot gandesc si am mintea parca inebunesc....hellp......CE SA CITESC?
|
Citat:
Multumesc frumos,cu siguranta ma voi ruga in continuare SF PARASCHEVA caci am simtit ca ma ajutat grabnic.Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca in acest forum a fost deschis vreun topic cu minunile SF PARASCHEVA?Imi face mare placere sa citesc si sa ma intaresc in credinta.
|
Toate aceste mesaje au fost in ultima saptamana. Nu e de mirare ca ati visat o biserica si un preot, ca numai la asta va ganditi. Dilema asta, pe cine sa alegeti, cererea unui "semn" care sa justifice alegerea ajutatorului in rugaciune, doar va abat de la rugaciune, iar daca nu puteti sa o depasiti, atunci mai bine rugati-va direct lui Hristos, ca nu se vor supara Sfintii ca nu le-ati cerut sa se roage pentru d-voastra lui Hristos. Iubirea lor fata de cei ce au lipsa de ajutor consta in a-i ajuta. Nu va mai ganditi care, cum si cine poate mai mult dintre ei sa va ajute, aveti incredere in lucrarea lui Hristos,ce se vede in toti.
Purtati numele Sfantului mare mucenic Gheorghe, nu mai cautati alt "semn" pentru alegerea ajutatorului in rugaciune.
Last edited by ioanna; 13.02.2013 at 17:10:57.
|