View Single Post
Vechi 13.02.2013, 18:55:20
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Dar cum iti explici tu faptul ca pe mine ma apuca cascatul doar cand ma rog sau aud numele unei persoane - iertare daca nu-i pomenesc numele - si asta in conditii diferite, spatii diferite, dispozitii diferite? Si asta nu o data sau de doua ori...
Tocmai cand avem grija si batalia este mai mare - a cascatului, plictiselii, somnolentei, asocierilor indecente cu anumite cuvinte, etc
Eu una cred ca ar trebui sa chiar un semn de intrebare faptul ca esti atat de linistit la rugaciune, mai ales cand este arhicunoscut ca nu avem liniste tocmai cand facem ceva ce ne-ar fi bine!
Explicatia este simpla de tot. Atat timp cat vrajmasul inca mai are "credit" la tine, Dumnezeu ii ingaduie sa-si ia drepturile... Cand in sfarsit, reusim sa scapam de "datoriile" facute in vistieria lui, vine cu "oferte" stralucitoare, doar-doar mai facem un "credit" Uneori ne mai pacalim, si iar "muncim" din greu sa scapam de datorii... Cand chiar vede ca te-ai cam vacinat de inselarile lui, ii incearca pe cei din jurul tau, care inca nu au scapat de "datorii"... Iar tu... trebuie sa "lucrezi" si pentru ei, ca sa oranduiasca Dumnezeu liniste in viata ta!...
Cam asa stau lucrurile! Sau cel putin asa consider eu ca stau. Iertati-ma. Poate sunt altii care pot da explicatii mai bune decat mine!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote