View Single Post
Vechi 13.02.2013, 19:37:09
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu as zice ca este chiar superior evolutionismului teist (ET), cel putin asa cum incearca sa-l prezinte Eugen ca o acceptare neconditionata a evolutionismului si respingere totala a ID, care este practic partea stiintifica a teismului sustinut de ET, fara de care ET ar fi mai bine sa ramana doar T, in caz contrar riscand sa se aventurze intr-un domeniu plin de surprize nu tocmai placute.

Adica ma gandesc la partea evolutionismului care vorbeste de omul primitiv, evoluat din maimuta, cum se impaca asta cu teismul?
Cand a incetat maimuta sa mai fie animal si a devenit om?

Aia cu extraterestri e chiar punctul hilar a lui Dawkins, daca accepta intr-adevar asta (singura afirmatie in acest sens se pare ca este un interviu care se preteaza la interpretari), tot ce promoveaza el pana la urma este practic egal cu zero.
Chestia cu extraterestrii a fost spusa cam asa de Dawkins (scriu din memorie ) : "Banuiesc ca ar fi posibil ca o civilizatie extraterestra aparuta ca urmare a unui fel de proces neodarwinist sa fi venit aici si sa fi adus viata pe Pamant. Cred ca am putea incerca sa gasim dovezi pentru asa ceva."
Deci omul a incercat sa-si aleaga bine cuvintele dar tot slab ramane la capitolul logica, pentru ca ce interesa era daca ID este ceva legitim si el a zis ca este.
Reply With Quote