Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Mi-as dori mult ca viitorul Papa sa fie un francez sau un italian!.Eu sunt un tip mai ''liberal'' mai ''tolerant'' si apreciez pe TOTI care au slujit lui HRISTOS!SI AU CREZUT IN EL CU ADEVARAT,CU DRAGOSTE ADEVARATA!Il apreciez pe Papa Benedict si pe Papa Ioan Paul al II-lea pentru tot ce au facut pentru CRESTINISM!Imi pare rau sincer ca pleaca,mi se parea un Papa bun!Sa dea DUMNEZEU sa-l tina sanatos si sa-i slujeasca Lui Hristos oriunde va fi chiar daca e catolic!!!RESPECT!
Hristos nu a fost nici liberal, nici tolerant. Hristos a spus "Cine nu este cu Mine este impotriva Mea", si a spus ca nu putem sa ii slujim si lui Dumnezeu si lui mamona. Cineva care se declara capul Bisericii si ii uzurba locul lui Hristos nu poate sa ii slujeaca acestuia. Papa poate sa ii slujasca lui Hristos cand va renunta la ereziile catolicismului si se va intoarce la ortodoxie.
Slujirea lui Dumnezeu se face marturisind adevarul revelat. Papii actuali nu fac asta. Deci "mi se parea un papa bun", e doar o parere personala. Si atat.