Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 21.11.2007, 12:14:03
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Aceleasi prostii...daca nici pana acum n-ai inteles ca B.O.R. e apostata de la varf in jos si ca rugaciunile comune sunt la fel de INTERZISE precum slujbele comune n-ai inteles nimic.Si ma indoiesc ca vei intelege...pentru ca ai fost si tu spalat pe creier de mai marii B.O.R. ce au smintit atata lume cu ecumenismul lor.Amice,vezi ca eu am zis undeva de plecarea dintr-o biserica apostata ce nu ma reprezinta,adica B.O.R.,iar daca o fac,nici gand sa ma mai intorc in mijlocul acestor papistasi!Sa va inchinati si papei,si lui Buda daca vreti,la Judecata veti plati corespunzator.Cu totii vom plati.Pomul se judeca dupa roade,iar roadele actualului patriarh s-au vazut de cand era mitropolit,el a avut minunatele initiative ecumeniste,pe cand era consilier patriarhal pentru ecumenism,el a orchestrat impreuna cu masoneria si venirea ereticului de papa in Romania si cacealmaua ecumenista de la Sibiu.Si ca sa nu uit,el e responsabil si de diversiunea de la Tanacu,de arestarea lui Daniel Corogeanu.A vrut sa-i plateasca o polita deoarece acesta l-a acuzat de erezie cu ecumenismul lui.Dar voi aparati-le pe slugile lui antihrist si va veti primi rasplata.
Amice, ai fost dat afara, nu ai plecat de buna voie...stii la ce ma refer, nu?;)
Hai ca ma apuca rasul...am fost dat afara.Eu nu vreau sa fiu in comuniune cu toti ereticii,daca tu vrei,sa fi sanatos.
Reply With Quote