View Single Post
Vechi 14.02.2013, 14:02:42
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iana Vezi mesajul
Adevarata traire a fost si va ramane in catacombe. Cred ca avea dreptate si "cinicul" despre care vorbeati. La nivel personal cred ca se poate, asa in pustie, dar la nivel de comunitate nu cred. Poate undeva retrasi pe un varf de munte (insa exista riscul transformarii in vreo secta, o spune istoria). Au rezistat si tibetanii pana au venit chinezii peste ei.
In continuare sustin ca este mult mai usor singur, fara familie. Poate acesta este nivelul meu de intelegere la momentul acesta. Franturi de intrezariri...
Nu sunteti singura care priveste din aceasta perspectiva,vazand prezentul pe care-l traim mai intunecat dar sa nu uitam ca intr-un anumit sens traim timpurile de pe urma,chiar daca durerea si putina noastra credinta ne fac sa ne scufundam cand dorim sa mergem spre Mantuitor pe valurile vietii.Dar cat timp va exista undeva in sufletul dvs scanteia credintei,nadejdii si a dragostei nimic nu este si nu va fi pierdut,Hristos a implinit cuvintele proorocului citate in Matei 12:18-21 si intrucat toate acestea sunt un dar de la Dumnezeu prin rugaciune veti birui lumea si nimeni nu va va desparti de dragostea Lui si sa va bucurati mult pt asta.Lumea va cunoaste iar intr-o zi incercarile de foc ale credintei botezata-n sange si prigoana dar ramane de vazut cati se vor putea boteza cu acel botez,dvs sa ramaneti tare-n credinta si curata-n traire.Puneti totul in grija lui Dumnezeu,lepadati orice grija in fata Lui si EL va va calauzi.Cuvinte mari nu? Mai ramane doar sa fie traite,nu fiti trista sau ingandurata,ajunge fiecatei zile rautatea ei,priviti prin credinta i ainte si insotiti gandul cu fapta.

Nu este bine sa va sfatuiesc eu,un izvor pictat pe un perete pt un insetat,dar aveti incredere in Dumnezeu si in puterea credintei,pare mica si neajutorata in comparatie cu falnica lume dar va invinge lumea pt ca Hristos a biruit lumea si v-a promis ca va fi alaturi pana la sfarsitul vremurilor.
Reply With Quote