View Single Post
Vechi 17.09.2006, 20:41:31
Rusu_Tiberiu Rusu_Tiberiu is offline
Member

Data înregistrării: 17.09.2006
Implicit

...da interesant unghi de a privi. raspunsul il am in incarcator. caci l-am mai dat de zeci de ori.
vorbesti de iubire.
imi spunea o buna prietena ca pe Dumnezeu nu-l poti gandi cu mintea ci trebuie sa-l iubesti cu inima. corect.
tu imi spui despre iubirea dintre Dumnezeu si om. bun.
uite, de exemplu eu o iubesc pe mama. o iubesc pentru ca ratiunea imi spune ca ea EXISTA si deci astfel o pot iubi. ideea pe care cred c-ai inteles-o deja este ca ratiunea imi spune despre mama ca exista iar despre EL imi spune exact contrariul. deci nu poate fi vorba de iubire.

P.S. multumesc pentru ca m-ai interzis pe Forum. mi-ati dat BAN. minunat.
as vrea totusi sa stiu care e motivul. e pentru ca nu impartasesc credintele voastre ? nu puteti sa-mi spuneti ca nu m-am incadrad in tema de discutie pentru ca am pus mesaje aici la rubrica "Generalitati. Aici puteti posta diverse probleme chiar daca n-au legatura cu religia."
ma persecutati, ce amabil esti domnule administrator al acestui forum. daca eram acum cateva sute de ani sunt sigur ca ati fi fost primul din multime care ar fi aruncat cu prima piatra in mine. si va multumesc din nou pentru asta.
totusi mi-ar place sa primesc o motivatie pentru care am primit BAN si a trebuit sa-mi fac alt cont. multumesc. va iubesc si daca ma interziceti din nou. ca asa sunt eu mai intelegator, spre deosebire de unii crestini.
multa sanatate.
Reply With Quote