Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Cred cu toata taria in simplitatea luminoasa a credintei si trairii acelor oameni,implinitori ai mesajul Evangheliei in toata puterea lui transformatoare si eliberatoare,vazand in smerenia si puterea tariei nadejdii lor in fata intunericului un semn viu al dragostei pentru Dumnezeu si aproape, neimpartite cu compromisul murdar al lumii ce sadeste ziduri ale raului acolo unde lumina a biruit intunericul.Mai cred cu tarie ca acesti adevarati eroi nestiuti ai credintei arata prin crucea pe care si-au purtat-o cu dragoste ca pe un jug al lui Hristos spre implinirea cuvintelor Mantuitorului despre aceea turma mica careia Tatal a binevoit sa-i dea Imparatia.Va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat dar nu le merit,stiu eu ce spun,pe Dumnezeu nu-l pacaleste nimeni iar semerenia este inca un pod prea indepartat pentru mine pt ca nimic bun nu am sa-i duc lui Dumnezeu,ci doar o haina manjita.Fie ca EL sa va lumineze calea mereu.
|
Sunt întru totul de acord cu dvs în privința creștinilor din Biserica primară.
Toate mesajele dvs. de pe acest topic mi-au umplut inima de bucurie și credință... Aveți o gândire uimitor de profundă!
Cred că mai există și în zilele noastre eroi ai credinței, creștini care trăiesc pentru Hristos, dar știu și să moară pentru El. Mă refer în special la creștinii persecutați în unele dintre statele islamice...

Dumnezeu să fie cu dvs și să vă ajute să sporiți neîncetat în dragostea față de El!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca