View Single Post
Vechi 15.02.2013, 21:22:52
Ana Tr.
Guest

Implicit In principiu CONTRA!

Citat:
Īn prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Pentru ce motiv?

PS: daca exista deja un topic cu acest argument, va rog sa mi-l postati.
Aici bineinteles este discutabil, daca o fata este violata, va alege avortul si nu este de condamnat. Un copil trebuie sa insemne iubire si sa fie dorit! Dar altfel nu. Sa ne gandim putin si la implicatiile emotionale sau la cele medicale. Este un mare risc... Mie mi-a placut ca am gasit tot aici pe acest site un material in care se discuta ca barbatul este vinovat in egala masura, poate chiar mai mult. Pentru ca, zic eu... cum sunt barbatii (Doamne multumesc ca nu toti): nu lua anticonceptionale pt ca te ingrasi, nu ma protejez eu pt ca ... in fine, nu facem nimic numai sa nu imi vi gravida! Si normal ca in aceste conditii se intampla. Si atunci vine el: dar eu nu vreau copii, dar ti-am zis.... Si ea ce face? Si mai ales de ce? O sa fac o paranteza aici. Eu intotdeauna cand am intalnit un baiat, de am discutat mai mult, in dorinta de a afla cum gandeste l-am intrebat cum ar rectiona daca i-as spune ca eu am un copil, eu 23 de ani, am sa zicem un copilas de 1 an dintr-o relatie... Ce credeti ca mi-au raspuns baietii scumpi? Unul dintre ei zice, nu sunt pregatit sa fiu tata, nu as accepta o fata cu un copil, celalalt: dar e o chestie de familie, cum sa fiu cu o fata care are un copil. Dar daca totusi fata are un copil, ce presupune? Sa stea singura toata viata? De ce femeile accepta copiii altora, barbati cu copiii si invers nu? Sa inchid paranteza, ce sa faca aceea tanara cand se poate intampla ce se intampla? Eu zic asa, sa fie din iubire acel copil in primul rand si chiar daca vor ramane singuri, o speranta pentru ei mai exista.
Reply With Quote