View Single Post
Vechi 16.02.2013, 17:11:36
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de Nastya Vezi mesajul

Creationismul stiintific mi se pare o incercare lipsita de sens.
Cand esti crestin si citesti despre stiinta sau chiar tu faci munca de cercetare intr-o ramura a stiintei incetezi sa mai fii crestin ? Sau credinta te responsabilizeaza mai mult(nu minti,nu marturisi stramb...) cand studiezi ce a creat Dumnezeu si chiar te porti responsabil cu orice creatura studiata a lui Dumnezeu ? Incalci orice principiu etic pentru cercetare ,pentru bani,pentru faima? Cand faci stiinta stiind ca nu e Cineva deasupra ta , ce te opreste sa faci "orice e necesar" sa-ti atingi scopurile? Ma refer la experiente din domeniul medical in principal . Dinfericire in zona fizicii,electronicii ,electrotehnicii elementul etic se pune in discutie la folosirea mijloacelor inventate si nu la cercetare.

Citat:
7. Mi se pare o mare ipocrizie sa critici stiinta si sa te folosesti de descoperirile ei. Aici e vorba de principiul : ori/ori.
Eu,de exemplu, critic religia din stiinta(evolutionismul) nu stiinta operationala care da internetul,vaporul,satelitul,medicamentul etc. Crezi ca exista vreo legatura logica intre un autoturism,bec,calculator,medicament si teoria evolutiei? Sau trebuie sa iau la pachet si religia evolutionista daca vreau sa-mi iau calculator?

Am vazut ca ai cunostinte destul de avansate de medicina,chimie. Poti sa-mi dai o dovada ,cea mai indubitabila pe care o stii, care demonstreza evolutionismul (de la celula la om, in timp indelungat) si sa nu contina premize nedemonstrabile adica sa dovedeasca ca evolutionismul e stiinta nu credinta ?
Reply With Quote