View Single Post
Vechi 16.02.2013, 17:19:47
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si daca s-ar descoperi reteta nemuririi si tot ar valora nimic pe langa cunoasterea lui Dumnezeu.Ca daca El "stinge lumina " poti sa-ti iei adio de la reteta nemuririi.
.

E foarte complicat cu nemurirea. Crestinii la ora actuala nici nu mai cred in nemurirea trupului, sau ca trupul a fost creat ca sa nu moara, precum era Adam odata. La ora actuala se crede in viata de dincolo ca si cum trupul ar fi fost creat pentru moarte si ca e ceva normal sa murim. Eu nu cred asta, eu cred ce spune Pavel si anume ca trupul omenesc va fi imbracat in slava energiilor Duhului Sfant si astfel nu va mai imbatrani (supus stricaciunii) si va fi nemuritor.

II Corinteni:

"Că noi, cei ce suntem în cortul acesta(trup), suspinăm îngreuiați, de vreme ce dorim să nu ne scoatem haina noastră(sa nu murim), ci să ne îmbrăcăm cu cealaltă pe deasupra(Slava si energiile Duhului Sfant), ca ceea ce este muritor să fie înghițit de viață."

PS: Stiinta nu va ajunge la nemurire deorece nu sta in puterea ei de a face trupul nemuritor.

Pentru ca trupul a fost creat pentru Duhul Sfant:
"Trupul însă nu e pentru desfrânare, ci pentru Domnul, și Domnul este pentru trup.
Căci ați fost cumpărați cu preț! Slăviți, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu."
Reply With Quote