Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 21.11.2007, 18:51:58
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
1. Vine din parti la pachet, ma cunosc cu arhitectul proiectului respectiv si mi-a vorbit despre el. taci din gura daca nu stii despre ce e vorba.

2. Am studiat destul la biblioteca Institului de Arheologie si nu am timp de ceea ce spui, daca nu glumesti. Îti recomand sa faci tu acest studiu înainte sa balacaresti niste oameni ale caror lucrari nu le cunosti.

3. Nu ma interseaza ce faceau cei câtiva politruci ci marea majoritate a istoricilor si celorlalti cercetatori, care sunt oameni asa cum trebuie, inclusiv din punct de vedere profesional.
Nu tot ce s-a întâmplat în perioada comunista e rau. De pilda în aceasta perioada ne-am nascut cam toti de pe aces forum.

1. Vine la pachet. Inclusiv costurile estimate, care nu intotdeauna se fac publice. Vezi aici despre ce este vorba.... http://www.catedrala.ro/index.html Este bine ca te cunosti cu arhitectul, mai putin bine ca ii sustii ideea in defavoarea altui proiect care deja a castigat concursul. Ma rog, poate gresesc eu si nu te inteleg...
2. Nu glumesc. Poti merge sa vezi documente. Multe din ele contrazic "mitul nationalist"
3. Multi din istoricii de atunci sunt si acum. Doar ca au schimbat "macazul". Unii nu l-au putut schimba si au "disparut". Multi se agata insa in continuare de ultranationalisme. Si cand zic istoric nu zic profesor.
Reply With Quote