Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
sigur, insa noi nu vorbim despre mantuirea celor din afara Bisericii ortodoxe ci vorbim despre ecumenism si despre faptul, cum spuneau si Parintii Sfantului Munte, ca niciodata catolicii nu vor lepada ereziile lor pentru unire ci cer de la noi ortodocsii sa le adoptam.
deci nu de mantuirea sufletelor vorbim aici ci despre Predania Bisericii noastre si a invataturilor Sfintilor Parinti care trebuie pastrate neschimbate si nicicum amestecate cu ereziille catolice.
|
Ai căzut în plasa neânțelegerii și al "ciudățenilor", precum @ mihailc , dar n-are importanță , precum văd că n-are importanță nici mântuirea noastră și nici a celor din jurul nostru. Nici tu și nici colegul tău mihailc , n-ați înțeles de ce și pentru ce , și pentru cine am pus acel link . Mai citiți și voi printre rânduri , vedeți contextul , adică să vă puneți ceva mai mult mintea la treabă, și să vă întrebați:"mă de ce o fi pus ăsta linkul aici și acum. . .? "Mă așteptam din partea ta la o înțelegere adevărată și nu o confirmare a inepției lui mihailc , dar în fine, mare grijă totuși la mântuire , cel puțin așa cred eu în prostia mea .