Citat:
Īn prealabil postat de iuliu46
Atunci cand am aflat despre demisia Papei m-am gandit ca nu va trece mult timp pana cand vom citi carti sau vedea filme despre "adevaratul motiv".
De aceea am crezut ca e bine sa deschid un topic, mai mult ca o invitatie la gluma, mai mult ca un exercitiu de imaginatie in care sa citim azi aici ceea ce altii vor scrie in carti sau arata in filme peste ceva timp.Ca lucrurile s-au transformat intr-o dezbatere mai serioasa in care fiecare isi spune parerea mai buna sau mai rea, mai pe placul nostru sau nu, asta nu mai e vina mea.
Daca vorbim serios eu cred ca chiar daca suntem despartiti de BRC, orice se intampla acolo ne va afecta si pe noi, datorita influentei BRC in lume.Am citit de exemplu pe topicurile catolice despre un cardinal care spunea ca e timpul sa-i privim pe toti cu alti ochi, inclusiv homosexuali.Daca o gandire ca aceasta isi va face locul in BRC, atunci cu siguranta si noua ne va fi mai greu aici.Deci pana la urma ar trebui sa ne intereseze.
|
Nu cred ca avem voie sa fim surprinsi de mersul lumii. Dumnezeu ne-a pregatit si pentru acele vremuri.