Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 21.11.2007, 19:30:09
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie
1. Nu mai vorbi ca am lucrat 8 ani de zile între arhitecti. Orice proiect poate fi modificat.

2. Asta e o noua scorneala, o noua moda new age. Ca Mihai Viteazu nu era patriot etc. Boia e un idiot.

Filmele lui Nicolaescu au surprins cel mai bine istoria. N-auzi ca am studiat la institutul de arheologie? Am si un teanc consistent de monografii si alte lucrari de arheologie si stiu foarte bine ce e mit si ce e realitate. Vezi ca iar te faci de râs.

3. Povesti din maculatura de tip Revista 22. Du-te la biblioteca si ia periodicele de istorie ale Academiei sau orice studiu si o sa vezi acuratete stiintifica la cel mai înalt nivel.

Lucrarile pseudo-stiintifice erau o minoritate insignifianta.
1. Daca le faceai cafele si le schimbai scrumierele asta nu inseamna ca te pricepi la proiecte. :D Un proiect, pentru a participa la concurs, trebuie sa prezinte toate datele mentionate. Modificarile ulterioare nu pot fi decat minime. Exita un "caiet de sarcini" in care sunt trecute toate datele cerute de organixator tuturor participantilor.
Plus ca esti culmea....auzi, proiect de arhitectura fara dimensiuni. Nu mai esti amuzant, esti penibil de-a dreptul

2. Ce scorneala, fratiorule? Eu te invit sa discutam pe documnte, scrieri, de atunci. Nu vad legatura cu "moda new age" de care vorbesti... Poate Boia e cum spui, dar tu ca unul care il cataloghezi, esti mai "tare" ca el.

Ce ai stidiat la Institut? Unde la institut? Prietene, poti sta in orice biblioteca....important este ce citesti, dar mai ales ce intelegi....

3. Eu te invit la studiu pe documente, tu ma trimiti la periodice... no comment Ce periodice erau in perioada lui Mihai Viteazul? :D:D:D
Reply With Quote