Citat:
În prealabil postat de Nicador
Frate, cuvintele alea trebuiesc luate metaforic. Niciun OM nu poate fi numit drac.
Drac e ala care-ti dicteaza la ureche sa generezi ura in jurul tau.
|
-nici un om nu e drac dar unii pot sa aiba duhul diavolului asupra lor:satanistii,cei care sunt in erezie si vor sa-i traga si pe altii in erezia lor,in intunericul lor...
-cand vin la mine la usa martorii lui Iehova sa-mi zica cum sta treaba cu crestinismul eu simt un duh vrajmas,si nu pt ca am eu ura fata de ei ci pt ca ei poarta acest duh al vrajmasului asupra lor
-nu zic ca nu trebuie sa-i iubim ca oameni dar nu stiu cati dintre noi am ajuns la acest nivel incat sa iubim niste oameni eretici,respingand erezia lor stricatoare de suflet
-sa nu cadem intr-o "iubire" ecumenista in care sa acceptam orice erezie si ratacire de dragul "iubirii"
Arhim. Haralambie Vasilopoulos – DATORIA ORTODOCȘILOR pentru demascarea ecumenismului satanist
Arhim. Haralambie Vasilopoulos -ISTORIA ECUMENISMULUI. Ecumenismul antihristic,papal,protestant,sionist.Masoneria
Arhim. Haralambie Vasilopoulos – Stadiile ecumenismului
Arhim. Haralambie Vasilopoulos- SCOPUL SI PLANUL ECUMENISMULUI
Arhim. Haralambie Vasilopoulos-Ecumenismul dușmanul de moarte al Bisericii Ortodoxe Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească
Arhim. Haralambie Vasilopoulos- MIJLOACELE PE CARE LE ÎNTREBUINȚEAZĂ ECUMENISMUL IMPOTRIVA ORTODOXIEI
Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos- PE CINE FOLOSEȘTE ECUMENISMUL DREPT UNELTE DE-ALE SALE