Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu
Subscriu!
Sint ortodoxa,si regret ca unii dintre cei de pe aici omit asumarea crestinismului authentic.Nu ma intereseaza ,neaparat,tot ce-a spus pr Cleopa,om fiind si el,si supus greselii,poate!Drept pentru care il citesc ,si citez,mai putin .Ma intereseaza strict TESTAMENTUL Mintuitorului Hristos,si anume: "Iubiti-va unii pe altii!"..."Pacea MEA las voua!"...
Nici macar metaforic,n-as numi,drac, pe un semen,fie el apartinator oricarui cult.M-as gindi inainte:oare lui Hristos,Domnul meu,I-ar placea asta?...
|
am o intrebare directa la care as voii un raspuns. Insa rog mult sa va puneti cu adevarat in pielea celor ce va voi spune.
Omul care plin de furie se arunca pe dvs , va tranteste pe spate, isi infige mainile in gatul dvs si strange puternic diabolic pana cand simtiti ca acesta este sfarsitul este asemenea unui drac sau nu? aveti idee cati oameni au trait astfel de experiente? Acesta se numeste ucigas de oameni dar nu de suflete. insa cel care ucide suflete prin sminteala lui cum il numiti?
suntem ceea ce suntem. fiecare. unii si-au vandut sufletele vrasmasului. si traiesc iadul inca de pe pamant. adevar trist dar totusi adevar.
asta nu schimba cu nimic porunca iubirii. a iubi semenii indiferent cu cine se aseamana prin fapte: cu Hristos sau cu satana.
revin totusi cu o completare: asa-i ca e deosebit de greu sa iubim semenii indiferent cu cine se aseamana? raspunsul il aveti prin urmatoarea intrebare: cata iubire simtiti fata de cel care va ucide? atunci in clipa aceea a mortii cand acela va ia viata prin stransoarea mainilor sale cata iubire pentru acesta daruiti?
a vorbi de iubire stand detasat in fata calculatorului este foarte simplu si foarte usor.
si tot la fel de usor este sa acuzam semenii de neiubire.