View Single Post
Vechi 17.02.2013, 20:14:15
celestial_pottery
Guest

Implicit

[quote=dobrin7m;504411]
Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul

Sigur ca stiu dle Cezar Ioan. de altfel nu e treaba mea sa judec pe nimeni, cine si de ce este in comuniune si cum si pentru ce. Eu doar ascult de invatatorii bisericii noastre. Nu eu asez in barca ereziei pe nimeni si nici nu am de gand sa o fac.
insa am o intrebare" cititi textul de mai jos:

"MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU LA DUMINICA ORTODOXIEI – 2012:PAPEI BENEDICT AL XVI-LEA ECUMENIȘTILOR ȘI TUTUROR ERETICILOR ANATEMA!”

DE DUMINICA ORTODOXIEI – 2012 INIMA ORTODOXIEI A BĂTUT ÎN PIREU!
“PAPEI BENEDICT AL XVI-LEA, ANATEMA!”
“Lui Benedict al XVI-lea, decăzutului ereziarh, care – potrivit Canoanelor, nu este papă și patriarh al Romei celei vechi, și celor care se împărtășesc cu el, anatema!”
ANATEMA! ANATEMA! ANATEMA!
În Catedrala Mitropolitană „Sfânta Treime” din Pireu, arhiplină de credincioși, s-a prăznuit Duminica Ortodoxiei sub protia Înalt Preasfințitului Mitropolit de Pireu și Falir Serafim. La sfârșitul Dumnezeieștii Liturghii, Mitropolia a cinstit cu cea mai înaltă distincție onorifică a sa – Crucea de Aur a Sfântului Spiridon cu stea – pe luptătorii pentru neprihănita credință: Prea Cucernicul și eruditul Protopresbiter Gheorghios Metallinos, profesor emerit al Universității din Atena, pe Prea Cucernicul și eruditul Protopresbiter Theodoros Zisis profesor emerit al Universității din Tesalonic și pe distinsul domn Lavrentios de Georgio, președinte al Asociației Filo-ortodoxe Cosma Flamiatos. Înalt Preasfințitul le-a mulțumit și i-a încurajat să-și continue puternicele lor lupte pentru Ortodoxie neadormiți și neobosiți.
ANATEMATISMELE MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU

ÎN DUMINICA ORTODOXIEI – 2012

Printre cei dați anatemei: papa Benedict al 16-lea, rabinii, musulmanii, iehoviștii și … ECUMENIȘTII!!!

Mitropolitul Serafim de Pireu, în cadrul Dumnezeieștii Liturghii praznicale din Duminica Ortodoxiei din acest an (2012), a anatematizat printre alți eretici vechi pe ereticii monofiziți, monoteliți și monergiști, pe Dioscor și Sever, pe Varlaam și Achindin, dar și pe papa Benedict al 16-lea și pe cei ce se împărtășesc cu el, pe Martin Luther, Calvin, Zwingli și regele Henric al VIII-lea și toate ramurile protestantismului, pe rabinii iudaismului și pe musulmanii care hulesc Sfânta Treime, ca și pe membrii societății anonime “Turnul de veghere” – martorii lui Iehova, pe cei care nu primesc Sfintele Sinoade a toată lumea – al IV-lea, al V-lea, al VI-lea și al VII-lea, și în cele din urmă pe cei care predică și învață panerezia ecumenismului sincretist – inter-creștin și inter-religios.

Intrebarea este: Este Mitropolitul de Pireu in plina criza de furie si cu nervii slabiti?

anatemele aici in josul paginii: http://graiulortodox.wordpress.com/2...roteos-vlahos/
Nu, in nici un caz, doamna. E doar in obisnuitul narcisism confesional, tipic pentru cei mai multi dintre noi. Eu ma exclud, caci nu prea cred in...nimic, foarte putin in eticheta borcanului uman care suntem fiecare, deci ma dau deoparte. Dar acest delir narcisic si autointretinut este in manifestare pe ambele maluri ale Tibrului...sau ale Marii Egee, sau Negre, sau...
Reply With Quote