View Single Post
Vechi 17.02.2013, 21:06:44
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
De pastor protestant?

Nici eu nu intreb retoric, ci chiar doresc sa imi raspunzi: Carei confesiuni apartii?

Din moment ce tu propui ca episcopii ortodocsi sa fie evaluati in priviinta harului de catre "frati" "prooroci", aceasta nu este crediinta ortodoxa, oricat de modernisti am fi in gandire.

Deci, repet intrebarea: carei confesiuni apartii?
Corinteni 1
28. Și pe unii i-a pus Dumnezeu, în Biserică: întâi apostoli, al doilea prooroci, al treilea învățători; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecărilor, ajutorările, cârmuirile, felurile limbilor.

Ierarhia bisericii, cea la care s-a facut referire in observatia ta intra la carmuiri. Proorocii imi par a fi mult mai sus.

<<Daca ecumenistii predica iubirea, noi sa lepadam iubirea pentru a nu fi asemeni lor! Daca protestantii citesc Biblia, ortodocsii nu au voie sa se raporteze la Biblie. Daca stilistii tin cu dintii de canoane, noi trebuie sa lepadam tot ceea ce predica altii, caci etalonul binelui pe acest pamant suntem NOI, organizatia noastra. >>

Nu ti se pare ceva dracesc in stilul asta de cantari valorile? Daca asta este ortodoxia ta, nu este si a mea, nu suntem din acelasi Duh si nu iubim acelasi Tata ceresc. Eu nu am gasit astfel de ortodoxie, nici in filocalii, nici in pateric.

precizare: sinoadele ecumenice nu au desfiintat Evanghelia, nici nu au rastalmacit-O...

Last edited by leonte; 17.02.2013 at 21:10:41.
Reply With Quote