Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
acum ma intrebati aceasta din prea multa dragoste si echilibru duhovnicesc?
sau din prea multa ura si furie?
si de e una si de e alta le primesc , nu de alta dar numai practicand credinta cu oamenii ne cunoastem cu adevarat propriile pacate.
|
Va atrag respectuos atentia, cu destula mahnire, de de cateva zile postati in duh de confuzie si oarecum delirant. Va rog sa luati seama ca una vorbim, alta intelegeti! Atentie la interpretativitate!
Daca s-a intamplat ceva, vreun eveniment care sa va strice echilibrul sufletesc, eu va sfatuiesc ca un frate bun sa va linistiti cautind eventual sprijin sufletesc la una sau mai multe persoane de incredere.
Va rog dati-va seama ca vorbiti lucruri care nu va fac cinste. Pur si simplu vorbiti despre mine descriind pe altcineva. Cu cine ma confundati? Ce v-a facut sa imi puneti o masca straina pe fata?
Sora Dobrin, va rog frumos, cel despre vorbiti dvs. nu sunt eu, ci o fantasma a dvs.
Va rog sa va opriti si nu va mai inchipuiti vrute si nevrute! Luati cuvintele mele simplu, asa cum le-am scris si nu le mai tot suciti si invartiti in minte, de parca sunteti Iosefini care scotea un iepure din palaria unde pitulase un batic...
Vad bine ca sunteti tulburata si ca vorbele mele mai degraba va adincesc starea de suferinta decat sa va linisteasca.
Va rog sa ma iertati pentru ca v-am necajit. Intrucat eu nu voiesc cu nici un chip sa va fac rau, ma abtin sa va mai adresez vreo replica, macar o vreme.