View Single Post
Vechi 18.09.2006, 04:42:04
theodor theodor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rusu_Tiberiu
P.S. multumesc pentru ca m-ai interzis pe Forum. mi-ati dat BAN. minunat.
as vrea totusi sa stiu care e motivul. e pentru ca nu impartasesc credintele voastre ? nu puteti sa-mi spuneti ca nu m-am incadrad in tema de discutie pentru ca am pus mesaje aici la rubrica "Generalitati. Aici puteti posta diverse probleme chiar daca n-au legatura cu religia."
ma persecutati, ce amabil esti domnule administrator al acestui forum. daca eram acum cateva sute de ani sunt sigur ca ati fi fost primul din multime care ar fi aruncat cu prima piatra in mine. si va multumesc din nou pentru asta.
totusi mi-ar place sa primesc o motivatie pentru care am primit BAN si a trebuit sa-mi fac alt cont. multumesc. va iubesc si daca ma interziceti din nou. ca asa sunt eu mai intelegator, spre deosebire de unii crestini.
multa sanatate.
Nu stiu motivul pentru care ai primit ban, presupun ca asta ar fi unul dintre ele.
Ai spus intr-un mesaj, din alt topic: "[...]nu sa se incredinteze unei fantome neplauzibile...", facand referire la Dumnezeu. Daca faceai aceeasi afirmatie pe un forum islamist despre allah probabil ca te cautau ei si iti puneau o bomba in casa.
Nu cred ca cineva de pe forum ti-a jignit ideile tale, eu sincer sa fiu m-am cutremurat in adancul sufletului cand am citit.
Te inteleg ca ai convingerile tale, poti sa-ti exprimi ideile in rubrica Generalitati, unii dintre noi am incercat sa-ti demonstram Existenta Lui, ti-ai gasit si sustinatori la idei, dar asta nu inseamna ca poti sa jignesti. Cred ca tine de respect.
Reply With Quote