Citat:
În prealabil postat de ancah
Le-am citit de fiecare data, dar tot nu mi-am dat seama ca nu ar fi din BOR. Au fost o mare mangaiere pentru sufletul meu predicile Pr. Gheorghe, pe care Marius_Daniel le-a postat pe forum. De aceea nu-l pot suspecta ca ar face parte din alta Biserica. Nu stiu tu de unde stii ca nu ar fi?!? El insusi nu a facut afirmatii in sensul ca nu ar apartine BOR.
Mirean, cu parere de rau constat o oarecare agresivitate in postarile tale. Nu stiu la ce ajuta. Teme de discutii sunt cu miile, nu trebuie sa te intreb eu ceva, pentru ca sa ai o contributie constructiva pe acest forum. Agresivitatea, indiferent de scop, tot negativa ramane.
Si apoi Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru. Deci sa-l folosim cu intelepciune. Unii considera intelept a fi de partea ecumenismului. Altii, din contra, considera intelept a i se opune. Sa acceptam punctul de vedere al fiecaruia si sa-l pastram pe al nostru personal. In final ceea ce credem tine de constiinta fiecaruia, si nu putem intra cu bocancii in sufletul nimanui.
|
marius_daniel zice: "Am spus ca vreau sa plec,inca nu am facut-o.Da,ma roade o asa invidie ca
sunteti niste papistasi ca nu mai pot sa dorm,am regrete,remuscari,amintirile ma rascolesc...nu vezi ca esti patetic?Nu e vorba de lovit in B.O.R.Eu spun adevarul,
voua va place minciuna,va mintiti singuri,crezand ca va lucrati mantuirea,dar de fapt va duceti spre muncile vesnice ale iadului,cu
patriarhul vostru in frunte.Ierarhia si Sinodul B.O.R. nu mai are nici o treaba cu mantuirea,a devenit o sluga politica pentru antihrist.Dar lasati ca vor plati ei corespunzator"
no comment