Citat:
În prealabil postat de Annyta
Poți să-ți notezi ce ai de spus, ca să nu mai uiți.
Când mergi la duhovnic, mergi cu gândul că într-adevăr știe ce spune, iar tu vrei să-l asculți. Crezi că vei primi cuvântul de ajutor, pe care trebuie doar să-l urmezi.
Poate nu ai găsit încă pe părintele duhovnic potrivit, am înțeles că ești foarte tânără. Însă nici nu poți să îl schimbi prea des.
|
stiam ca nu poti "sa negociezi" cu Duhul Sfant pe la diferiti preoti pt ca vom fi trasi la raspundere la judecata si pacatele nu ne vor fi iertate.asta am aflat de curand.normal e sa ma spovedesc la parohia de care apartin,dar frecventez alta biserica.
iar daca mi am lasat doctorul de suflet pt altul,indiferent de problemele aparute e mai greu sa inteleaga ce vreau sa spun,cred eu.mai intai trebuie sa se formeze o baza de incredere.
am avut un duhovnic rabdator,dar au aparut probleme pe parcurs si acum nu stiu daca l deranjez.problema e ca nu vreau sa l supar nici pe cel la care merg acum.cred ca s a bucurat ca ma spovedesc la el,parerea mea.am auzit ca se simt ofensati daca i schimbi.asa e cand isi baga aghiuta coada :|