Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Oh, mulțumesc Simona, am deja destule.
E suficient doar să citești textul și să reflectezi asupra lui, dacă dorești.
P.S. Pe viitor, când mi te mai adresezi, te rog frumos să ai grijă cum îmi vorbești.
Eu suport multe insulte cu ușurință, însă tolerez ceva mai greu nesimțirea și impertinența proastei creșteri.
Te rog să iei aminte la rugămintea mea, altfel voi fi nevoit să încetez orice discuție și orice raport cu tine.
|
Si daca esti atat de smerit, cum se face ca te supei din nimic?!?
Mi-e teama ca nu e vorba de smerenie, ci de inchipuire, de vreme ce:
Citat:
Eu suport multe insulte cu ușurință, însă tolerez ceva mai greu nesimțirea și impertinența proastei creșteri.
|
Daca invatam cu adevarat ceva pe acest forum, e sa ajungem sa nu clipim la insultele nenumarate, care se impart cu darnicie in fel si fel de moduri indiferent de topic, de persoana sau de cuvintele alese. Este deci politica. Dar nu te speria, ceea ce nu te omoara, te intareste.
Si fii te rog mai atent cate laude iti aduci tie si cat ii critici pe altii, ca sa nu se repete ridicarea de statui. Atunci cu adevarat vei suporta cu usurinta orice insulta, mai mult sau mai putin directa.
DAR, daca ne hotaram mai multi sa adoptam un stil politicos, asa cum ii sade bine unui crestin, si sa nu acceptam sa se mai foloseasca insultele ca mod de exprimare, indiferent din partea cui vin, atunci va fi iar o atmosfera cu adevarat crestina si ortodoxa, asa cum a fost prin 2006, si care de atunci incet, incet s-a depreciat, ca acum sa atinga maximum de impolitete.
In acest caz trebuie sa luam atitudine la toate postarile neprietenoase, insultatoare si dispretuitoare, nu doar la unele, care ne privesc doar pe fiecare dintre noi personal.