theodor
Crezi ca este nevoie de dosariada ca sa se imputineze credinta oamenilor?...sunt destule alte fapte ale slujitorilor Bis care ies in evidenta si smintesc lumea...eu cred ca dosariada nu va face decat sa adauge la aceste fapte....si plus de asta eu mai am o parere...un preot informator in trecut,poate acum si-a revenit,s-a cait si este un bun duhovnic de care ascultam...afland fapta lui din trecut este posibil ca unii sa ii intoarca spatele fara sa tina cont ca Hristos l-a iertat...
Tu ai dreptate ..si chiar se intampla ca unii sa paraseasca Bis din astfel de motive..insa eu cred ca in aceste situatii ei sunt cei mai vinovati de acest fapt,nu preotii..de ce?
Pt ca preotul,inainte de a fi preot este OM ca si mine si ca si tine crestine...si asa cum eu si tu avem pacate si vicii...ce te face sa crezi ca el nu are?...ca si-a ales acest drum si nu lupta cu slabiciunile lui ca sa fie exemplu,este alta treaba care tot nu ar trebui sa ma preocupe pt ca nu eu dau socoteala de faptele lui...
Eu dau socoteala in fata lui Hristos de ale mele...iar daca parasesc Bis,de fapt nu-l parasesc pe acel preot care m-a smintit...ci parasesc pe Hristos care este Capul si Esenta Bisericii al carui Locas este...sa nu uitam ca biserici si preoti buni sunt o multime iar eu am libertate de a cauta...deci nu am scuza pt fapta mea.
|