Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
as dori sa dezbraci de poezie daca se poate cuvantul asta, si concret, cu argumente sa vii sa combati cele spuse de mine. daca se poate chiar sa purtam o discutie pe fiecare parte importanta.
de pilda, despre judecata lui Dumnezeu si prezentarea noastra cu bune si rele precum si cauzele lor, in fata Tatalui la judecata. ti se pare cele zise de mine ca se abat de la invatatura sfintilor? nu de alta dar de aici pleaca totul de ajung ortodocsii sa se paruiasca in cuvinte care mai de care mai bine ticluite.
precizez ca nu m-am inspirat din cineva anume insa mi-am insusit invatatura sfintilor cititi.
nu poti veni sa arunci cuvinte fie ele si imbracate ca de nunta fara argumente clare si concrete. si inca ceva: experienta lumeasca de care amintesti despre om nu face nimic pe langa cea descoperita de Dumnezeu.
|
Ba nu, soră. Nu am ce să comentez. Textul îmi place, cum am zis deja. Iar rezerva din coadă e pe termen lung, mereu, pentru fiecare din noi.
Bun cuvântul, spun iarăși.
Eventual, v-aș ruga chiar să continuați, dacă vă simțiți inima plină de gândul cel bun. Doamne ajută!