Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Cătălin, am comentat un mesaj de al tău, cel căruia i-am dat un simplu Quote, nu am stat să-ți citesc toate mesajele tale de pe topic...așa cum tot faci tu trimiteri și trăiești din amintiri. Raporteză-te la un simplu răspuns la un anumit mesaj. M-am așteptat să nu înțelegi. Pr Teofil nu a fost de acord cu caterisirea IPS Corneanu, deci s-a impotrivit caterisirii lui. Acum poate vei înțelege tot mesajul meu, deși mă îndoiesc...
ps: mesajul căruia mi-ai făcut trimitere l-am citit, căci de asta ți-am scris. Ai falsa impresie că o ții pe linia cea bună...dar ce plasă putea lua BOR și ce se urmărea puțini probabil știu.
|
Ovidiu, de multe ori mesajele tale sunt agresive si chiar arogante, continutul mesajului vine astfel pe locul doi, de aceea nu e tocmai o placere dialogul cu tine. Parerea mea e ca tu nu ai inteles mesajul meu, s-a aplicat tot ce trebuia aplicat, daca IPS Corneanu nu spunea ca regreta ce a facut nu era alta solutie. Altfel nu era nicio pedeapsa. Si in cazul sinoadelor, cei ce se lepadau de erezie nu mai erau condamnati.