Citat:
În prealabil postat de bin000
Se pare ca tu crezi ca aceste teorii de azi sunt vesnice ceea ce nici un om de stiinta nu afirma.
|
Fals. Eu, ca si alti atei din cate stiu, sunt mai sceptic decat media la informatiile noi. De asemenea, sunt gata sa recunosc daca acestea sunt incomplete sau neconvingatoare. Mecanismul abiogenezei de exemplu, nu este explicat convingator. Acelasi lucru despre bigbang, s-ar putea sa murim fara sa aflam ce s-a intamplat. Totusi, am incredere in metoda stiintifica ce in ultima jumatate de mileniu a dovedit ca functioneaza, reusind sa explice binisor multe lucruri.
Citat:
În prealabil postat de bin000
Astepti cat e nevoie 1000 2000 10000 de ani ca sa fii bazat pe ce vorbesti ,ca nu vorbim de avioane,calculatoare pe care le pipai ,le masori ci de "singularitati" ,"multiversuri" si "celule care devin plante ,animale" si alte lucruri..."stiintifice".
Eu daca ma insel referitor la orice teorie stiintifica ,nu e nici o branza,trec drept prost pentru cei "educati" ,dar daca ma insel la existenta/inexistenta lui Dumnezeu asta da ,ar fi cea mai mare prostie cosmica.
|
Am mai intalnit ideea asta si la alti religiosi:
Pana nu se descopera totul n-ai ce s-a vorbesti! Pesemne asta e visul multora, sa dispara subiectele stiintifice impreuna cu toti ateii, incepand cu cei pe pe forum, ca sa va puteti apoi polemiza in liniste cu citate din sfintii parinti. Nu-ti pierde nadejdea, am fost banat de doua ori pe forumul asta si probabil nici contul curent nu o sa mai reziste mult. Intre timp o sa continui sa postez
impotriva aberatiilor stiintifice evidente, in principal cele care dovedesc ca autorul a trecut prin scoala generala si liceu ca gasca prin apa.