Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
De fapt, nu ne tragem din maimute. La scoala unde am fost eu s-a invatat altceva, anume ca oamenii si celelalte primate mari au un stramos comun...
|
La ce scoala ai invatat ?
Uite am pus pe Google translate "Humans have evolved from an ape like creature" pentru ca eu nu stiu engleza. Si traducerea a fost ( daca fac eu acordul atat cat ma pricep ) "Oamenii au evoluat dintr-o creatura asemanatoare cu
maimuta. Ca tu nu vrei sa le jignesti si le zici primate, e treaba ta, noi aici la tara le spunem maimute.
Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
omul nu are nici pe departe atatea calitati fizice, el a fost fortat sa fie inteligent, altfel nu ar fi supravietuit. Competitia era acerba acolo, in savana de acum 100...200.000 de ani, animalele de prada erau multe si rapace. Dintre toate cetele de hominizi care vanau si culegeau banane au supravietuit doare cele care si-au facut sulite si topoare de piatra. Erau cei mai inteligenti, si genele care favorizau inteligenta s-au transmis mai departe. Restul au pierit.
|
Pe ce te bazezi cand spui asta ? Pe vorbe ? Si care-s "genele care favorizau inteligenta " ?
Dar daca poti scrie-mi pe alt topic unde se discuta despre evolutie. Aici vorbeam despre religie in scoli. Deci cum spuneam, ne tragem din maimute si...