View Single Post
Vechi 22.11.2007, 11:22:10
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de romandragut
am auzit ca femeia ar fi inferioara barbatului sau ca trebuie pedepsita pentru ca ea a muscat prima din fructul oprit.

apoi vin unii si spun ca femeia nu este inferioara pentru ca fecioara maria ar fi nascut pe iisus.

apai cine ar fi crezut ca ar fi fost un barbat in stare sa nasca.

cred ca biserica inca se confrunta cu probleme. nu se poate vb despre emanciparea femeii in romania. femeile sunt inca educate sa nu fie independente sau exista o convingere ca femeile sunt fie proaste, fie mai slabe samd.

cei care au deinut puterea au facut intdeauna regulile dupa bunul plac. de ce o femeie nu poate deveni preot?

pentru ca iisus a avut doar apostoli barbati? a fost vreme cand femeile nu puteau deveni judecator. am trecut peste acea perioada. statutul femeii in societate se va schimba cu timpul.

generatiile se vor schimba. conservatorii vor urla DECLIN... insa declin se pare ca este de la inceputul vremurilor si totusi am invatat atatea despre noi pe parcursul acestor milenii de DECLIN.
mai, tu cam incurci chestiile aici. O femeie adevarata intalnesti foarte greu in zilele noastre. Iar tanara sa intalnesti si sa nu fie calugarita ( e cam si cum ai spune ca ai vazut porci zburand ). O femeie tanara care sa nu foloseasca toate tampeniile ( ca nu stiu cum sa le spun ) de farduri etc. etc. etc., sau care sa stie sa spele niste tricouri ( ca nu imi imaginez de ce poarta tricouri "intrate la apa" :D ), sau care sa realizeze ca e femeie si nu barbat, sau care sa poarte tot timpul fusta si batic etc. e ceva de neimaginat. Stiu ca imi vor sari acum toate femeile adepte egalitatii dintre cele doua sexe in cap dar eu asta vad. Sunt tanar si mi-e tare greu sa gasesc o astfel de fata ca sa o fur si sa mi-o fac de sotie. IMI amintesc de cineva care imi spunea ca vrea sa aiba 12 copii. Ce frumos... Oare cate femei ortodoxe mai gandesc asta... Ce n-as da sa intalnesc o astfel de fanatica... Ar fi raiul pe pamant.

Iertati-ma dar asta cred eu...
Reply With Quote