View Single Post
Vechi 18.09.2006, 10:34:09
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locaţie: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred ca a existat Holocaust !Cred ca este doar o minciuna evreiasca toata povestea asta cu Holocaustul.Inainte de cele 2 razboaie mondiale evreei nici nu aveau stat.Si ce s-au gandit ei hai sa inventam chestia asta ca Hitler ne-a omorat 6.000.000 de evrei si sa putem in acest fel sa stoarcem bani de la nemti si de la celelalte natii si astfel sa putem sa ne intemeiem si noi un stat.Si asa s-a si intamplat,dupa al doilea razboi mondial a aparut statul evreilor.Eu nu ii iau apararea lui Hitler (in nici un caz),oricumeste un dictator si un criminal,dar totusi ma simt lezat,nu ma simt liber.Adica cum domne’ eu nu pot sa zic in gura mare –pe strada-ca nu cred in Holocaust,ca nu a existat pt ca astia ma aresteaza !Si cand te gandesti ca de la revolutia bolsevica si pana in 1990 au murit pe tot pamantul cam 100.000.000-200.000.000 de oameni ,datorita regimurilor si terorii comuniste.Pai asta este intr-adevar un HOLOCAUST numai ca ROSU (COMUNIST).Cine vrea poate sa citeasca “Holocaustul rosu sau crimele in cifre ale comunismului international” de Florin Matrescu,este o carte f interesanta.Si mai exista o carte Introducere in gândirea revizionista
de Ernst Zundel pe care o gasiti la adresa http://www.angelfire.com/space2/carti/detalii/0904.htm in care Zundel-autorul-zice ca de fapt in lagarele lui Hitler au murit de fapt doar vreo 30.000 de evrei,si nu pt ca au fost gazati ci au murit –ca si ceilalti detinuti,de alte natii-di cauza foametei,bolilor etc.

Deci daca tot vroiai tu sa te iei de ceva trebuia sa te iei de comunisti si de crimele facute de ei,care sunt mai numeroase.Repet eu nu ii iau apararea lui Hitler,el cu Stalin ,cu Lenin si cu ceilalti au fost niste criminali care vor raspunde in fata lui Dumnezeu.Iar toate cu crimele care s-au facut pe pamant (sub comunisti si nu numai) Dumnezeu nu a fost si nu va fi niciodata de acord ,numai ca el a dat libertate omului (si nu i-o va incalca niciodata),si toti criminalii si dictatorii au fost liberi sa omoare numai ca vor raspunde in fata Judecatorului (cum de fapt vom raspunde toti pt tot ceea ce gandim,vorbim sau facem).
Reply With Quote