Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Isaia 45>Ezechiel 36:26-27.
|
Adevarat.
"20. Adunați-vă, veniți, apropiați-vă laolaltă, cei rămași cu viață dintre neamuri! Nu își dau seama de nimic cei ce duc după ei un idol de lemn și se închină unui dumnezeu care nu poate izbăvi!
21. Grăiți, apropiați-vă și sfătuiți-vă unul cu altul! Cine a vestit aceasta, cine altădată a dat de știre? Oare nu Eu Domnul? Nu este alt dumnezeu afară de Mine. Dumnezeu drept și izbăvitor nu este altul decât Mine!
22. Întoarceți-vă către Mine și veți fi mântuiți, voi cei ce locuiți toate ținuturile cele mai îndepărtate ale pământului! Că Eu sunt Dumnezeu tare și nu este altul!" Isaia 45
Dar se cuvine ca tot credinciosul sa stie cum sa se intoarca catre Dumnezeu. Ca nu e intoarcere usoara si uneori dureaza toata viata.
Ce-am cugetat azi , "intamplarea" a facut sa citesc in aceasta seara in Isaia si tare m-am bucurat. ca nimic nu e intamplator. eram mahnita de fratii mei intru credinta, de noi toti, ca prea ne impotrivim unul altuia pe orice cuvant. Si tare ne mai contram slujind patimilor.
Adunati-va frati intru credinta si intru iubire sa petreceti si sa va sfatuiti.
Nu stati impotriva unul altuia slujind patimilor spre bucuria neamurilor.
Lasati patima fara hrana ca se va stinge si va muri.
Hraniti-va sufletele cu Cuvantul lui Dumnezeu si umpleti inima de iubirea dumnezeiasca.
Hraniti-va apoi unii pe altii ca din prinosul inimii vorbeste gura.
Cand un om te sfatuieste si simtirea ta este ca o strangere de inima ce se revolta usor si te indeamna sa raspunzi imediat, apai aceea e patima. nu raspunde, nu hrani patima. taci si asculta, lasa inima sa se linisteasca si roaga-te lui Dumnezeu.